Sinds mijn vroege jeugd speel ik gitaar, en na al die jaren vind ik de subtiele rijkdom van klanken en kleuren van het instrument nog steeds even boeiend als inspirerend. Voor mij is de gitaar ook het instrument dat melodie en harmonie prachtig laat samensmelten en waarop je zoveel verschillende muziekstijlen - met ieder hun eigen dynamiek en belevingswereld - kunt spelen.

Ik heb me daarom nooit willen beperken tot het spelen van één stijl, het beheersen van meerdere stijlen zoals: klassieke gitaarmuziek, jazz, blues, rock, flamenco en het kunnen improviseren vind ik belangrijk en verrijkend.

Sinds het afronden van mijn studie aan het conservatorium van Amsterdam ben ik actief als solist en treed ik op tijdens internationale gitaarfestivals en andere podia. Met orkesten speelde ik o.a. het beroemde Concierto de Aranjuez.

In mijn spel streef ik naar muzikale diepgang, het vertellen van een verhaal, om zo te luisteraar te ontroeren, te betrekken en te verwonderen vind ik een grote uitdaging.  

Naast mijn werkzaamheden als solist ben ik actief in diverse ensemble’s en ben ik mede-organisator van het Internationale Gitaarfestival Rotterdam.  

Als gitaardocent ben ik verbonden aan Scholen in de Kunst te Amersfoort en werk ik als privedocent in Naarden.